ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Πληρωμή μέσω Paypal:

Πραγματοποιήστε τις πληρωμές σας γρήγορα και με ασφάλεια μέ PayPal. Με αυτή τη μέθοδο χρησιμοποιείτε τη PayPal ως τράπεζα (δηλαδή ως μια απλή υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων) για να κάνετε τη συναλλαγή με την κάρτα σας. Αν χρησιμοποιήσετε την PayPal, συναινείτε στην χρήση των στοιχείων σας από την Pay Pal όπως αναφέρεται στην Πολιτική Προστασίας Δεδομένων της PayPal.

Από 13/12/2020 δεν δεχόμαστε πληρωμές μέσω Paypal. 


Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (Αντικαταβολή):

Πληρώστε τον υπάλληλο της courier, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας.


Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό:

Κάντε τις πληρωμές σας απευθείας στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Αν πραγματοποιείτε την πληρωμής σας από διαφορετική τράπεζα απο την Τράπεζα Πειραιώς, επιλέξετε την χρέωση από την δική σας τράπεζα. Παρακαλούμε, χρησιμοποιήστε το ID Παραγγελίας σας ως το αποδεικτικό πληρωμής. Η παραγγελία σας δεν θα αποσταλεί μέχρι να γίνει η εκκαθάριση ολόκληρου του ποσού στον λογαριασμό μας. Προσοχή! Το κατάστημά μας δεν επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής από άλλη τράπεζα, συνεπώς φροντίστε να επιλέξετε στην μεταφορά του ποσού την χρέωση του εντολέα.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:  IBAN: GR4101722490005249059220990 (Αρ.Λογ/σμού: 5249-059220-990)


Πληρωμή μέσω Πιστωτικής / Χρεωστικής Κάτας:

Oλοκληρώνετε τις αγορές σας στο e-shop μας. Ξεκινώντας τη διαδικασία πληρωμής, μεταβαίνετε αφού επιλέξετε τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής, αυτόματα στην ειδική σελίδα πληρωμών του Πειραιώς Paycenter. Εκεί ενημερώνεστε για τo ποσό της οφειλής σας και πληκτρολογείτε τα στοιχεία της κάρτας σας. Η διεκπεραίωση της πληρωμής γίνεται με απόλυτη ασφάλεια από το ePOS Paycenter, που ενημερώνει την επιχείρησή μας αυτόματα για την πραγματοποίηση της συναλλαγής. Στη συνέχεια ενημερώνεστε για την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας από το e-shop μας. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας επιστρέφετε στο δικτυακό τόπο της επιχείρησής μας www.selida111.gr